Thursday, 6 December 2012

HOT SELLER! VCO from Catalyst





                                   
                      CATALYST VCO SOFTGEL CAPSULE(best seller )
60 biji kapsul/ sebulan
RM 39.90 (semenanjung)
RM 43.90 (sabah&sarawak)
*Vco dalam bentuk kapsul lembut.dimakan 2x sehari & boleh disapu di muka


CATALYST VCO (Virgin Coconut Oil) merupakan produk yang berasal dari Syarikat Catalyst Nutraceutical (M) Sdn.Bhd. Merupakan 100% organik & 100% asli tanpa sebarang bhn pengawet or pewarna tiruan.

Capsule gelatin (softgel) adalah diperbuat daripada lemak sayuran dan mudah untuk dihadam.

Tiada sebarang MAL atau BPFK kerana didaftarkan dan telah dikelaskan di bawah AKTA PEMAKANAN 1969.

VCO SESUAI DIMAKAN OLEH SEMUA PERINGKAT UMUR DAN JANTINA


Kebaikan-kebaikan VCO:

• menghilangkan parut jerawat & strecthmark
• kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak & juga kering
• melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dr sinaran matahari
• Pengurangan kenaikan jerawat
• Mempercepat penggantian sel-sel mati dgn yg baru
• melambatkan proses penuaan
• mengatasi masalah kerosakan gigi
• melindungi tubuh drpd kanser payudara & kanser rahim
• mengurangkan risiko serangan sakit jantung dan darah tinggi
• melindungi diri dari serangan osteoporosis
• melegakan pernafasan (mencairkan kahak dan membersihkan laluan pernafasan dan kerongkong)
• membunuh kulat, bacteria dan virus atau sakit kulit pada kemaluan (keputihan)
• amat baik bagi mengatasi masalah monopos wanita
• melawaskan pembuangan air besar dan kecil
• memperbaiki pencernaan & penyerapan vitamin2
• meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal, mental
• PMS akan teratur
• Mengurangkan berat badan bg seseorang yg ada lebihan lemak sahaja (org kurus sekiranya makan tiada effect, weight tetap maintain)
• Mengurangkan tidur berdengkur



VCO sgt sesuai diambil oleh:

1) Org yg nak cepat jerawat hilang dan tidak meninggalkan parut
2) Org yg mempunyai masalah muka berminyak
3) Org yg ‘kurus sgt’, dgn pengambilan vco, anda akan dapat tubuh yg ideal
4) Org yg berbadan besar n bnyk lemak, kerana vco blh mengurangkan weight.
5) Org yg ada alahan terutama jenis seafood.
6) wanita yg ingin hamil kerana VCO ni membantu meningkatkan tahap kesuburan wanita
7) wanita yg hamil kerana ibu2 yg mengamalkan vco semasa hamil, insyaALLAH baby tak mudah kena kuning.
8)Wanita yg menyusu kerana VCO membantu memperbanyakan pengeluaran air susu dan dpt menurunkan berat badan
9) wanita yg mengalami senggugut
10) wanita yg kitaran haidnya tidak teratur
11) org yg mengalami masalah pembuangan air besar atau kecil



CARA PENGGUNAAN

Penggunaaan die..senang je :
Makan 2 x sehari pg dan malam...nak kesan baik utk hilangkan parut2, sapu pada tmpat bermasalah ..better sapu ms nk tidur sbb kadar penyerapan paling tggi ms kita tidor, then boleh basuh pd esk pg...gunting tau cucuk je dgn jarum pd softgel kat bahagian hujung tu je.



BERAPA BIJI & TAHAN BRAPA LAMA:

satu botol ada 60 kapsul soft gel, makan 2x sehari,pagi dan malam...kalu busy x sempat, boleh ja nak makan 2 biji sekaligus…. sehari mkn 2 biji, so boleh tahan slama sebulan...macam saya,saya makan 2 biji sehari,pagi n malam , pastu sebelum nak tido saya sapu kat muka..jd 3 biji saya guna sehari..klu guna shari 3 biji, blh tahan dlm masa 20 hari…kpd sesiapa yg nk jimatkan kos, boleh mkn sebiji waktu pg n sapu di muka sebiji sblh mlm masa nak tido…:) bg yg muka mmg bermasalah, saya mmg suggestkan ambik 3 biji shari.

No comments:

Post a Comment